^Back To Top
  
  
  
Get Adobe Flash player

Śniadanie: biszkopty na mleku, pieczywo z masłem, pastą jajeczną ze szczypiorkiem, papryką, jabłko, herbata z cytryną.              

Obiad: zupa ogórkowa z ziemniakami, sznycel drobiowy, frytki, brokuły, surówka z białej rzodkiewki, kompot.

Podwieczorek: tosty z serem żółtym i szynki, banan, herbata.

Wtorek  6. 02. 2018 r.

Śniadanie: pieczywo żytnie, masło, ser żółty, jajka, salami, pomidorki cherry, szpinak świeży, kakao, morele suszone.                

Obiad: zupa pomidorowa z makaronem, schab pieczony w sosie, kasza perłowa, bukiet warzyw na parze, sałatka z pomidorów, kompot.

Podwieczorek: bułka z masłem, deserek Monte, jabłko, sok naturalny.

Środa  7. 02. 2018 r.

Śniadanie: płatki musli na mleku, pieczywo z masłem, makrelą w pomidorach, ogórkiem kiszonym, kalarepka do chrupania, herbata.

Obiad: zupa cytrynowa z ryżem, zapiekanka ziemniaczano-drobiowa, surówka wielowarzywna z kukurydzą, kompot.

Podwieczorek: placki z jabłkami, mandarynki, koktajl jogurtowo-truskawkowy.

Czwartek  8. 02. 2018 r.

Śniadanie: pieczywo mieszane z masłem, serkiem Almette, pomidorem, chipsy jabłkowe, herbata owocowa. 

Obiad: pieczarkowa z ziemniakami, filet z dorsza duszony, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej i marchwi, kompot,

Podwieczorek: pączek, winogrona, mleko.

Piątek 9. 02. 2018 r.

Śniadanie: kasza orkiszowa na mleku, pieczywo żytnie z masłem, pasztetem domowym, ogórkiem świeżym, papryką, herbata.

Obiad: zupa szczawiowa, naleśniki z serem białym z sosem truskawkowym, surówka z marchwi i jabłek, kompot.

Podwieczorek: pieczywo z masłem, kiełbaski na gorąco, ketchup, gruszki, kawa Inka.

Copyright © 2013. Przedszkole w Falentach Rights Reserved.